Loveee

Vi sitter och äter nånstans just nu, eller rättare sagt. DOM ÄTER! Men det mysigt, vi sitter och snackar om allt. Från typ, sudd till Jennifer lopes. Hahah..Nu ska jag fortsätta vara social, och vänta på mina sega människor tills dom ätit klart. Så vi kan gå till kyckling kebad och käka där med, är sjukt hundrig. Här är det inte så speciell god mat. heheh....Jo det är det faktiskt, men jag ska ha KYCKLING KEEEBAB! punkt slut.


Norrköping

Befinner mig just nu i Navestad, det ligger i Norrköping. Vi åkte ner hit i söndags, vi har tagit det lungt hitills. Helgen blir det fest, fest, fest. Annars då? Jo, morsan sätter in pengar på mitt konto idag. Det skulle tydligen vara värsta rean i Norrköping City, blir väl att åka in ditt imorgon eller på torsdag. Nu ska vi iallafall fortsätta med det vi höll på med, har lämnat och hämtat saker ifrån guldringen eller silverringen, till atrium. Gått vilse en hel del, allt går som i en rund cirkel? Frågat om hjälp till Atrium, gått med en massa grabbar jag inte kände. Fått raggnings rubriker, fått nummer, och en jävla massa för att hitta till Atrium?! Nu tänker jag inte gå ensam, nu får faktiskt dom gå med mig! Haha. Skulle faktiskt kunna bo här.....


Mobil blogg

Kollade just min blogg, såg att nästan i varje inlägg har jag skrivit ''hinner inte blogga mer'' eller liknande. Få börja skriva lite tidigare. Iallafall just nu sitter vi och grillar, eller grillar och grillar. Värmer oss över grillen, utav det vi har grillat hehe.. det börjar bli sjukt kallt. Funderar på att be Alle stjussa hem mig så jag får hämta min vinter jacka haha! Nä nu överdrev jag, men ni fattar? Nu ska jag fortsätta vara social med mina boys. Puss


Home


daaaagens kläääädval

Kom hem för två timmar sedan, har duschat och fixat klart mig. Ska skynda mig ner till kyrkan för att Alle hämtar mig där. Vet inte riktigt var vi ska, han vet. Så låter han föra mig rätt haha! Skriver såklart mer imorgon, har ju inte tid alls egentligen.


Update....

Dålig uppdatering, men tillbaka igen! Sitter just nu och för över låtar till Emes ipod. Poolen och allt blev ju fixat igår, idag badar vi igen. Men några fler kommer också! Vi ska även laga middag!? hoppas maten inte blir bränd hahah, typiskt oss.. Sover hos min älskling inatt, så uppdaterar när jag kommer hem imorgon. Puss hej, ta hand om er!


Svar på frågestunden

Blev inte många frågor, men får duga. Accepterar inga kommentarer efter jag har svarat på dessa frågor!

Har du och Haris haft sex?
- Mitt privat liv.

Är det du och haris på båda bilderna på headern?
- Ja

haru haft sex med haris? ;s
- Mitt privat liv.

när hade ni sex isf?
- Behöver du inte bry dig om.

är du och haris tsm
- Ja! :)

hur lärde du känna haris?
- Jag skulle gå och lämna en tröja till Simon, och då bad dom mig gå en promenad till dom. Så snackade vi, så blev vi vänner. Började smsa ganska mycket, och ses såklart.

Vart är din dröm resa?
- Thailand och Los Angeles!

Vad är din bh storlek?
- 75B

Det sjukt hur vacker du är..
- Gumman du är vacker min lilla skitunge!

haru nångång varit otrogen?
- Nej?

har du några syskon? isåfall, vad heter dom?
- Jag har två bröder, och en låtsas syster. Mina två bröder heter, Viktor och Eddie & min låtsas syster heter Paula.

tränar du?
- Inte längre, men gjort. Fast inte nu.

går du i någon sport?
- Jag gick i Dans.

vart går otrogheten för dig?
- När dom skriver ''Tja, kan du ses?'' Man vet ju aldrig vad som kan hända.


Tillbaka på ruta ett..

Har åkt runt på en jävla moppe hela dagen känns det som? även om dagen nyss börjat. Sov hos Haris igår, därför har jag inte uppdaterat något speciellt haha. Vi ska snart röra oss till Eme, vi ska fixa hennes pool, alltså fylla i vatten och så vidare. Runt 1 blir allt nog färdigt, badar och grillar hos Eme. Byebye!


Frågestund

Svarar på alla frågor, ställ allt ni vill veta nu! Avslutar den imorgon så fort jag kommer hem! :)


2011-05-19

Cassi och Zandra hade sina moppar, så vi åkte till ett ställe. Alltså jag, Eme och dom två. Lyssnade på musik, grillade och snackade om allt typ. Runt halv 10 ungefär drog jag och träffa Haris, vi snackade och sådär. Nu är vi iallafall hos honom, han står inne i duschen. Efter det ska vi ner till pizzerian och käka. Pusshej

Bild från sist vi var där, jag, Line och Zandra.

Det är du som skapar mitt leende.


Ord är lätt att säga, bokstäver som kan skapa meningar är lätta. Men mina ord till dig, är verkligen svåra. Jag kan inte förklara min kärlek till dig. Älskling, du är mina hjärtslag, mina andetag. Allt jag ber om, det är min sista chans. Den enda bilden som kommer upp, när jag blundar. Är du. Du är den sista jag tänker på innan jag somnar, och den första jag tänker på när jag vaknar. Allt där emellan, är det bara du också. Min ängel, utan vingar..


110519

Ska strax gå till bussen, tänkte bara hålla bloggen på uppdatering. Möter upp Eme och brudarna i stan, får se vart vi tar vägen sen. Kanske slänger in nån mobil blogg eller något. Byebye!

Håret igår.


Mobil blogg

Sitter just nu i bilen med mina bröder. Högsta volum, låten give me everything - pitbull ft Neyo. Låten är grym! Alla sitter och sjunger till låten också. Härligt,härligt! Vi är hemma om en halvtimme ungefär. Ang släktträffen, den va tumme upp. Fyfan, härliga släktingar man har alltså! Skriver mer imorrn när jag vaknar, har hemledig dag imorgon. Byebye!


Släkt träff

Har egentligen inte tid att blogga alls, eller sitta vid datorn. Förutom att byta musik runt varje tredje minut! Sminket, håret, kläderna är på plats nu! Ska bara borsta tänderna och vänta på mina sega bröder. Så åker vi till släkt träffen. Kära pappi är här nere i Sverige också, är jätte glad! Hörs senare, bye!


Tack Elvira!

Allt är nytt, text, färger, stilmall, header, och allt annat som går att fixa!
Tack gumman, du värd hundra kyssar&kramar. Min guld värda skit unge! Vet fan inte hur jag ska börja skriva på bloggen haha, nybörjare och så vidare? Får se hur det kommer gå, annars lägger jag väl ner den. Och återkommer som vanligt.


Börja blogga igen?

Börjar att blogga igen nu då! Får se hur det går. Header och design kommer lite senare, så fort min söta vän Elvira loggar in på msn. Bye så länge

RSS 2.0