Nyår

Vaknade med Mimmi. Vi drog till stan, hämtade ut mitt paket med nyårklänningen och några mer kläder och köpte även en ny mascara när jag ändå var i stan. Efter ett tag, så gick vi till fräcka fröken och fixade. Vi satt och snackade om allt möligt, senare tog jag bussen hem. Nu ska jag börja fixa mig till nyår senare blir det att ge sig av till Denniz lokal fest. 

visar bilder på vad jag har köpt senare. 


Julrean


Kofta/Jacka - Monki

Har en massor mer kläder att visa. Men orkar inte ta kort på allt, så fick bli dagens bästa köp haha! ;)


svag uppdatering

När jag kom hem ifrån Linköping så öppnade jag alla presenter och brev.
Fick två adidas tröjor och i de flesta breven var det bland annat present kort, pengar och julkort.

Iallafall, har varit på jul rean och det har varit sjukt mycket folk. Köpt en hel del kan jag ju säga!
Orkar nog inte ens ta kort på allt. Får se om jag orkar gå in på hemsidor och se om det finns bilder på det jag har köpt. Har varit med Eme dom senaste dagarna, får se vad som händer senare idag.


julafton

ennu en mobil blogg. bloggar just nu ifrån linköping, hade inte tid att skriva imorse. jag tänkte skriva kort om idag innan vi ska äta. vaknade vid 10, fick pengar och en adidas tröja i julklapp. vissar bilder när jag kommer hem. även på det jag köpte till mamma. jag och min familj åkte till Linköping vid halv 5 ungefär. när vi kom fram till våra kusiner och det så har vi pratat osv.. efter maten ska vi öppna julklappar och så. vi är sjukt många här, runt 25-30 stycken. nu ska vi äta och sådär skriver mer när jag kommer hem.

Mobil blogg

Jag har köpt tre julklappar till mamma, eftersom hon aldrig önskar sig nått så visste jag inte riktigt vad jag skulle köpa. Visar bild senare. Till mina bröder köpte jag en stresstutte haha! Just nu sitter jag och Eme vid fräcka fröken och fikar, snackar om allt. Aja nu ska vi fika klart. Får se vad som händer senare idag.


UPDATE: står helt fel tid på inlägget, min mobil har varit lite konstig idag.
vet inte om det beror på bloggen, eller mobilen?


22 december

Igår efter 9ornas fest så drog jag och Eme till henne. Vi satt vid datan en stund, lite senare tog vi pendeln till Fredriks fest. Hände inte så mycket, så vi drog till mcdonalds istället.
Träffade det mesta från Fredriks fest där, sedan fick alla veta att det var fest hos carroline. Så de mesta drog ditt, vi satt och väntade på bussen i minst 20 minuter. Men sen bestämde vi flesta att vi går till mcdonalds igen istället.
Vi satt där ett långt tag, vid halv 3 drog jag och Eme till henne. Vi kollade på tre filmer, så försökte vi sova men varje gång det blev tyst fick vi garvanfall. Men vi somnade vid ungefär halv 7.


23 december

Nu har jag vaknat med Eme. Vi sitter just nu och äter och snackar, sedan kom Eme på att det julafton imorgon och vi inte köpt några julklappar än. Så snart efter vi ätit drar vi till stan, skriver mer sen!


Dag 01 - Om mig

Jag heter Angelina Aronsson. Jag är 16 år och föddes den 8 augusti 1994. Jag bodde i Chile när jag var 4 tills jag skulle fylla 6. När det uppstog drama mellan min mamma och pappa. Så beslutade mamma att jag skulle bo hos henne i Sverige på hel tid. Men nu vill dom att jag ska välja själv, vad jag vill bäst själv. Jag vill såklart bo hos båda två, men i Sverige trivs jag bäst. Åker till min pappa när jag har lov eller får ta ledigt ifrån skolan. Helst vill jag inte ta ledigt från skolan, missar en hel del. Jag har inget ''riktigt'' intresse egenkligen, gillar att göra allt typ. På sommaren har jag sjukt många intressen! Bada, sola, lov, vara ute hela natten lång osv.. allt man gör på sommaren. Vintern är ju mest tråkig, det ända som är kul är att åka pulka. Hatar kallt, men jag älskar ändå vintrarna. Dom är så mysiga haha. Har nog inget mer och berätta om mig själv faktiskt. Har ni frågor så svarar jag gärna på dom.



två bilder från sommaren.


30 dagar

Fick detta av en läsare. Ja, ett tips till mig. Om vad jag kunde blogga om, typ hålla bloggen uppdaterad! Det går till såhär, varje dag skriver man om en sak varje dag. Med hjälp av listan här nere.

I menyn så finns det nu en ny kategori med namnet ''Angelina's - 30 dagar'' Där kan ni bara gå in och kolla alla dagar. Om en månad känner ni mig helt alltså.

Dag 01 - Om mig.
Dag 02 - Om min första kärlek.
Dag 03 - Min familj.
Dag 04 - Det här åt jag idag.
Dag 05 - Vad är kärlek för mig?
Dag 06 - Min dag i text och bilder.
Dag 07 - Min bästavän
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv. 
Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar. 
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest. 
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor.

Jul avslutning - Skolan

Dålig uppdatering, men ska börja blogga igen då. Har även fått några frågor, så hade tänkt att svara på dom lite senare. Fått in lite tips på hur jag kan göra bloggen bättre osv..

Idag

Vaknade vid 10, började fixa mig till julavslutningen. Fick stjuss till kyrkan. Efter allt ihop gick alla 9or i B och C till en ungefär en typ av lokal för att äta och helt enkelt ha roligt tillsammans och säga hejdå och fira denna underbara termin tillsammans. Vi kommer ju inte ses förns den 17 februari.
Många undrar om vi börjar skolan då, och så är det inte. Vi börjar egenkligen som alla andra den 14 januari. Men vi har prao den 17 januari till den 28 januari. Den 1 februari åker vi på en typ av jobb utbildning, till den 9. Sedan har vi studiedag den 10. Den 11, då går vi i skolan som vanligt får all info vi behöver. Vi ska sedan vidare med en annan klass på en resa av nått slag. En överraskning till 9orna, kommer bli grymt kul att veta vad det är och så vidare. Mycket på en gång men, är redo och taggad.


RSS 2.0