Svar på frågor

Hur känner du frida danielsson ?
Svar: Vi umgås med samma vänner, och så träffades vi på en fest. Vi klickade med varandra ganska snabbt! :)

Är du på g med bryan ? :)
Svar: Ja. Vi har hållt på tidigare, men vi har hittat tillbaka till varandra om man säger så. Haha :P

Är du & daniella fortfarande vänner ?
Svar: Oj.. Att folk fortfarande tänker eller liksom pratar om det. Nej, vi är inte längre vänner. Vi slutade umgås, eller vi slutade prata HELT med varandra för nästan tre månader sedan. För att ni inte ska ta fel, så umgås jag med en tjej som heter Daniella Hassan (hon är inte den gamla daniella jag umgicks med förut) så ta inte fel nu. Hon är helt underbar, och en riktig sann vän.

Du har sånt vackert hår ! hur fixar du de osv ?
Svar: Åh! Tack så mycket. Kan slänga in ett inlägg om det senare som ungefär ett svar till din fråga!

Sover hos bryan ikväll.

Dansen gick jävligt bra, nu taggar vi tävlingen på söndag. Hemma hos bryan nu, och stannar här ikväll. Imorgon tänkte jag försöka svara på era frågor. Nu ska vi röra oss mot pizzerian och käka!

På dans studion

Jag tänkte bara slänga in ett inlägg, så jag håller uppdateringen på topp. Skolan började runt nio, tio. Hade några lektioner och slutade halv 12. Fucking awesome!! Åkte och hämtade mina små kusiner på skolan. Så fort vi kom hem ställde jag mig och lagade mat. Nu är jag på dans studion, ska köra lite nu medans jag ändå är helt ensam här. Vi hörs, för klockan 7 börjar street. Kram!

Sliten tjej!

Hade inget annat för mig, så hängde med in till stan efter skolan. Vi käkade och hade riktigt kul faktiskt. Efter nästan en hel dag på stan åker vi till dansen. Började med zumpa, sen blev det lite övningar till tävlingen på söndag. Så taggad! Körde ragga, hiphop och nu är jag helt död! Träningsvärken lär väl också komma snart. Strunt samma nu, fick också med ena och det andra hem ifrån stan. Nu ska jag ta ett långt, långt bad. Sedan blir det film med mina små kusiner. Mys! Vi hörs väl förmodligen mer imorgon. Kramar! ♥
Idag utanför skolan

Förklaringar - IM BACK!

Till att börja med, hej!

Sjukt länge sedan jag skrev här! Jag har suttit och kollat igenom massor utav inlägg. Skrattat och till och med fått fram tårar. Annars då? Jo många förändringar i mitt liv, vilket dom flesta inte vet. Jag har bloggat på devote rätt mycket. Slutade blogga helt för ungefär en månad sen, då mitt liv var helt upp och ner. Nu är jag på topp igen!

Satt och funderade hur fan jag skulle börja och avsluta mitt ''comming back'' inlägg. Nu kommer jag ju dit, eller jag räknade med ett längre inlägg. Just det, presentera mig själv!

Jag heter Angelina som ni vet. Jag lever för dansen, och min dröm är att komma så långt i en dans karriär som möligt. Det har börjar rulla framåt. Vi äger en egen dans studio, där vi tränar Hiphop, Pop och Street. Jag bor för det mesta hos min kusin. Jag trivs jätte bra där! På fritiden umgås jag med familj och vänner. Självklart dansar jag med vännerna. Helger kör vi antingen på mys, eller fest. Varit så den här senaste månaden. Awesome.

Kommer inte på något speciellt att skriva mer om mig själv. Så, har ni frågor. Bara att slänga in någon kommentar, svarar på allt!


Lets GO!



RSS 2.0